ctb logo CTB

 

band member login
country trail band
 

home

the band

Tour Dates

contact & bookings

cd/dvd releases

biography

misson statement

guestbook

links

faq

archiveklik hier en maak dit je startpagina!
twitter

click to follow us on Twitter


Klik hier om u voor onze nieuwsbrief aan te melden

Click here to receive our newsletter

COUNTRY TRAIL BAND OP TOURNEE MET PIET SMIT

Piet SmitNa in voorgaande jaren concerten te hebben gedaan met verschillende Amerikaanse gospelartiesten, is de Country Trail Band van 13 mei t/m 30 mei 2011 op tournee geweest met de bekende Zuid-Afrikaanse zanger Piet Smit.

Piet Smit is één van de bekendste gospelartiesten in Zuid-Afrika die inmiddels tien soloalbums en zeven duet CDs heeft gemaakt. Voor zes albums ontving hij een gouden plaat en Piet was de eerste christelijke artiest die in Zuid-Afrika een platina album behaalde. Zijn stijl is luisterliedjes met een sfeervolle, voornamelijk akoestische, begeleiding. Hoewel Piet vooral in het Afrikaans zingt, heeft hij ook twee Nederlandstalige CDs uitgebracht. Tijdens zijn vorige soloconcerten in ons land bleken zijn Nederlandstalige liedjes heel goed aan te slaan bij liefhebbers van gospelmuziek.

Na een lang proces kwam Piet in 1989 tot bekering en sinds 1994 heeft hij zich volledig toegelegd op zijn muzikale bediening. Hij wil graag vertellen over de intieme persoonlijke relatie die God met ons wil hebben, van de overwinning die er voor ons is in Christus en de kracht van de Heilige Geest die tot onze beschikking staat.

Piet Smit zingt over geloven in de praktijk van het dagelijks leven. Naast optredens in bijna elke stad en dorp van Zuid-Afrika, verzorgt Piet ook regelmatig concerten in het buitenland. Zo trad hij op in Namibië, Zimbabwe, Engeland, Canada, de Verenigde Staten, Australië, Nieuw-Zeeland en ook in Nederland.

In 1988 ontmoetten Piet Smit en Wim Pols (leider van de Country Trail Band) elkaar en ontstonden er plannen voor samenwerking. Zo heeft Piet op zijn nieuwste album twee liedjes van Wim opgenomen. Nu gaat Piet dus weer een aantal concerten geven samen met de Country Trail Band. De band is al 25 jaar één van de toonaangevende christelijke country gospelbands in Europa en heeft met vele artiesten uit binnen- en buitenland samengewerkt. De groep bracht vorig jaar de DVD en CD 'Silver' uit ter gelegenheid van haar zilveren jubileum.

 


Tijdens de vorige tournee van Piet met de band zijn de eerste plannen gemaakt voor een gezamenlijke CD. De voorbereidingen voor dat album, dat zowel bekend als nieuw materiaal zal bevatten, zijn nu in volle gang. De CD is beschikbaar gekomen tijdens de tour in mei jl..
De concerten met Piet Smit zijn een muzikaal feest waarin het evangelie van de Here Jezus centraal staat.

ga naar het wonder

Er zijn plannen om in het voorjaar van 2012 weer een concerttoer te doen.
Omdat voor zowel Piet Smit als de Country Trail Band de muziek puur een bediening is, vragen zij voor hun gezamenlijke optredens een reis-/onkostenvergoeding per concert.

Naast concerten met de band, is Piet Smit uiteraard ook beschikbaar voor een aantal solo-optredens, in dat geval wordt de reis/onkostenvergoeding in nader overleg afgesproken.

 

Voor informatie en boekingen in genoemd tijdvak kunt u contact opnemen met: Maarten Koster, de Nederlandse vertegenwoordiger van Piet Smit: telefoon 0341-258873, e-mail: m.koster@hetnet.nl

 

Upcoming Tour Dates

Aanvragen voor een optreden kunt u richten aan Hans Steeds:
06 - 52 43 51 56
of via e-mail


Click to see more dates...

Maybe you might like to organize an evening in a way other than you're used to. Go contact Hans Steeds, he can help you give shape to your ideas. We have professional promotion material available.


 

 

Your contribution / Uw bijdrage

Many times we receive letters and/or photographs from people who invited the band, or who visited concerts.
Feel free to send us your contributions... Click here to send (it with) an e-mail message, or please write in our guestbook.

Vaak ontvangen we brieven en/of foto's van concertbezoekers. We stellen het op prijs om uw reactie(s) te ontvangen. U kunt een e-mail sturen, of een bijdrage leveren in ons gastenbook.

     
about us | contact us questions or remarks concerning our website? click to contact webmaster
website design and content: ©1985-2012 Country Trail Band | disclaimer | revised on: 12-Jun-2014 12:35 h.
Creative Commons Licentie
Het werk op deze website is gelicenseerd onder een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GelijkDelen 3.0 Nederland licentie